Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Het Transvorm Loopbaan Portal is bedoeld voor medewerkers van zorg- en welzijnsorganisaties in Brabant die zijn aangesloten bij Transvorm, een samenwerkingsverband van werkgevers in Zorg en Welzijn. Vraag bij je werkgever even na of jullie gebruik maken van Activiteitenpakket 2 van Transvorm.
Ga naar de ‘Inloggen Transvorm Loopbaan Portal’ en vul de velden onder het kopje ‘Registreer’ in. Heb je een e-mailadres waarin de naam van je werkgever voorkomt, gebruik dat dan om te registreren. Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Activeer je account en log in. Je hoeft dus maar 1 keer in je inbox te zijn.
Ook zonder e-mailadres kun je een account aanmaken. Daarvoor heb je een zogenaamde shortcode nodig die je kunt opvragen bij de afdeling HR. Op Home vindt je de knop ‘Heeft u een shortcode ontvangen?’ om een account aan te maken. Vul je shortcode in en je eigen e-mailadres. Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Activeer je account en log in. Je hoeft dus maar 1 keer in je inbox te zijn.
Ga naar de ‘Inloggen Transvorm Loopbaan Portal’ en vul de velden onder het kopje ‘Login’ in. Je e-mailadres of registratiecode heb je alleen nodig om eenmalig te registreren, daarna log je in met je zelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Omdat het een website is kun je overal waar je maar wilt aan je e-portfolio werken.
De resultaten uit het traject zijn vertrouwelijk. Je beslist zelf of je (delen van) je profiel aan derden beschikbaar stelt.
We hebben uitgebreide maatregelen getroffen om te voorkomen dat je persoons- en testgegevens toegankelijk zijn voor onbevoegden. Jij bepaalt met wie je je e-portfolio wilt delen. Alleen personen die jou begeleiden zoals de coach kunnen na gemaakte afspraken inzage in jouw gegevens hebben.
Ja, het is mogelijk om CV gegevens in je e-portfolio te importeren uit een pdf-bestand. Je CV uit je e-portfolio kun je ook exporteren naar een pdf-bestand om verder te gebruiken.
Op het inlogscherm, daar waar je normaal je inloggegevens invult, vind je een knop ‘wachtwoord vergeten’. Hier kun je je gegevens invullen en dan wordt er een e-mail naar je gestuurd met verdere stappen om je wachtwoord te resetten.
Duurzame inzetbaarheid definiëren wij als: De wens, het vermogen en de actie om nu en straks van waarde te zijn in de wereld van werk.
In de wetenschappelijk literatuur worden verschillende definities gehanteerd en op basis daarvan zijn wij tot onze eigen vertaling gekomen van het begrip employability. Alles draait daarbij om inzetbaar en aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt en wat medewerkers en organisaties kunnen doen om dit te bevorderen.
Zodra je aangeeft dat je door wilt naar een volgende vraag, wordt het antwoord op de voorgaande vraag op de server van Meurs HRM opgeslagen. Dit betekent dat er geen antwoorden verloren zullen gaan bij een computerstoring.
Stel ze aan de HR- of loopbaanadviseur van je eigen organisatie.
Technische vragen of storingsmeldingen kun je via e-mail (e-desk@meurshrm.nl) doorgegeven aan Meurs HRM. Zij reageren zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 2 werkdagen.
Als je in je e-portfolio bezig bent klopt het dat de back-button van je internetbrowser niet werkt. Dat komt omdat het e-portfolio een eigen navigatie heeft.
Transvorm is een samenwerkingsverband van werkgevers in de sector zorg en welzijn in Noord-Brabant. Voor en met de aangesloten organisaties werkt Transvorm aan een regionale aanpak van vraagstukken op het gebied van strategisch arbeidsmarktbeleid, personeelsbeleid en opleiding. Zie www.transvorm.org voor meer informatie.