Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Algemeen

Achter deze site zit het Transvorm Loopbaan Portal, met verschillende tests en opdrachten. De antwoorden die je geeft, worden gebruikt om je eigen e-portfolio samen te stellen. Het e-portfolio is altijd voor jou toegankelijk.

Registreren

Registreer je als je het Transvorm Loopbaan Portal voor het eerst wilt gebruiken. Heb je een e-mailadres waarin de naam van je werkgever voorkomt? Gebruik dat dan om te registreren.

Inloggen

Log in nadat je bent geregistreerd. Vul jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna ontvang je op het opgegeven e-mailadres een verificatiecode om in te loggen. De tests en opdrachten staan nu voor je klaar.

Gebruik van je gegevens

Je verstrekt via het digitale dossier privacygevoelige informatie. Deze informatie wordt opgeslagen op de servers van eelloo. In het privacy statement wordt aangegeven hoe eelloo omgaat met je gegevens. In de gebruikersbepalingen staan de regels voor gebruik van je digitale dossier; wat mag wel en wat mag niet?

Heb je vragen?

 • Bekijk dan of je je antwoord kunt vinden in de onderdelen “Vragen” en “Tips” bovenaan deze pagina.
 • Je kunt ook je vraag stellen aan de HR- of loopbaanadviseur van je organisatie.
 • Voor technische vragen of melding van sstoringen ga je naar de help-pagina’s. Binnen twee werkdagen kun je een reactie verwachten.

Wil je meer weten over werken en leren in zorg en welzijn, of wil je in gesprek met een loopbaancoach? Lees meer op ontdekdezorgbrabant.nl of neem contact op met het Ontdekdezorg Contactpunt.

Aan de slag!

Het Loopbaan Portal bestaat uit verschillende onderdelen. Je doorloopt ze stap voor stap in je eigen volgorde en tempo. Je hoeft niet alles (in één keer) te doorlopen. Je kunt altijd even pauzeren, je antwoorden worden dan bewaard.

Start met de onderdelen die voor jou op dit moment het meest belangrijk zijn of doe alleen die tests en/of opdrachten. Zo werk jij aan een beeld van wie je bent, waar je staat en waar je naartoe wilt. Van elke test en opdracht zie je meteen het resultaat. Je kunt de testresultaten ook downloaden.

Een presentatie

Als je resultaten hebt kun je er een presentatie van maken. Die deel je (bijvoorbeeld met een vriend, een leidinggevende of loopbaanadviseur) door het sturen van een link.

Registreren of inloggen.

Stappen

Je doorloopt de onderdelen in eigen tempo en volgorde:

        Hoe sta ik ervoor in de wereld van werk?

 • Ontdek je inzetbaarheid: De AQP-vragenlijst geeft inzicht in wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren.
 • Ontdek je wendbaarheid: Ontdek hoe jij met veranderingen omgaat en wat je kan doen om jouw wendbaarheid (je leer- en verandervermogen) te vergroten.
 • Ontdek de arbeidsmarkt: Dit programma geeft je toegang tot actuele arbeidsmarktinformatie. Je omschrijft je doelen, stelt je zoekprofiel in en vult jouw persoonlijke profiel. Zo vind je vacatures en beroepen die goed bij jou passen.

        Hoe ervaar ik mijn werk?

 • Test je werkbeleving: Hoe tevreden ben je met je werk? Hoe betrokken voel je je bij de organisatie? Deze vragenlijst geeft je inzicht hoe jij je werkt beleeft.
 • Test wat jou zin geeft: Ervaar jij betekenis in je werk en komen jouw persoonlijke waarden overeen met die van de organisatie?
 • Test je energiebalans: Besteed je voldoende tijd en energie aan de zaken die jij echt belangrijk vindt? Krijg zicht op de energiebalans in jouw leven.

        Wat werkt voor mij?

 • Test je talent: Welke eigenschappen zijn het meest kenmerkend voor jou? Deze vragenlijst geeft zicht op jouw talenten en persoonlijkheid.
 • Test je drijfveren: Met deze vragenlijst kom je erachter wat jij belangrijk vindt in je werk en wat je nodig hebt om je werk met plezier te doen.
 • Ontdek je kracht: Met dit programma ontdek je stap voor stap wat jouw unieke kracht en talenten zijn en hoe je deze optimaal kunt inzetten in je werk.

        Bewerk je profiel

 • Maak je cv: In dit onderdeel bouw je aan een mooi en eigentijds cv. Heb je al een cv? Dan kun je deze importeren. Daarmee kun jij de arbeidsmarkt op!

        Keuzewijzer

 • Start de keuzewijzer: Herken jouw loopbaanvraag en verken het beschikbare aanbod van loopbaaninstrumenten aan de hand van vragen van anderen.

        Tijd voor actie

 • Maak je actieplan en ga in gesprek: In dit onderdeel trek je conclusies en formuleer je concrete acties waarmee je aan de slag gaat.

Jouw loopbaan, jouw aanpak

Doe het op je eigen manier! Kies voor één onderdeel, doe er een paar of doorloop alle onderdelen in één keer. De totale tijdsbesteding is 4 tot 5 uur).

Vragen

Inhoud

Het e-portfolio is een persoonlijk document om met je leidinggevende, je HR-adviseur, met vrienden en familie te bespreken. Het wordt samengesteld uit jouw antwoorden op vragen en opdrachten in het Transvorm Loopbaan Portal.
Het Transvorm Loopbaan Portal is bedoeld voor medewerkers van zorg- en welzijnsorganisaties in Brabant die zijn aangesloten bij Transvorm, het samenwerkingsverband van werkgevers in zorg en welzijn.
De resultaten uit het programma worden vertrouwelijk behandeld. Jij bent de enige die ze kan inzien. Je beslist zelf of je (delen van) je profiel aan anderen laat zien.
We hebben uitgebreide maatregelen getroffen om te voorkomen dat je gegevens toegankelijk zijn voor onbevoegden. Jij bepaalt met wie je je e-portfolio wilt delen.

Duurzaam inzetbaar betekent dat je je hele werkende leven gezond en gemotiveerd blijft en van betekenis voor je werkgever bent. Om dat te bereiken, blijf je je ontwikkelen zodat je met veranderingen om kunt gaan en zo lang mogelijk kunt doorwerken.

Stel ze aan de HR- of loopbaanadviseur van je eigen organisatie.

Hoe werkt het?

Ga naar de login-pagina en klik onderaan op de knop ‘Registreer’. Heb je een e-mailadres waarin de naam van je werkgever voorkomt? Gebruik dat dan om te registreren. Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Activeer je account en log in.
Ook zonder e-mailadres kun je een account aanmaken. Vraag een zogenaamde “shortcode” bij de afdeling HR. Ga naar de pagina Inloggen met een shortcode om een account aan te maken. Vul je shortcode in en je eigen e-mailadres. Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Activeer je account en log in.